Categorie
News Ospedale Allegro

V๐—ถ ๐—ฝ๐—ฟ๐—ฒ๐˜€๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ถ๐—ฎ๐—บ๐—ผ ๐˜‚๐—ป๐—ฎ ๐—ณ๐—ฎ๐—ป๐˜๐—ฎ๐˜€๐˜๐—ถ๐—ฐ๐—ฎ ๐—ฎ๐—ป๐—ถ๐—บ๐—ฎ๐˜๐—ฟ๐—ถ๐—ฐ๐—ฒ:๐—Ÿ๐—ฎ ๐—ฑ๐—ผ๐˜๐˜.๐˜€๐˜€๐—ฎ I๐—น๐—ฒ๐—ป๐—ถ๐—ฎ ๐—ฆ๐—ฎ๐—ฏ๐—ฎ๐˜๐—ผ.

๐—Ÿ๐—ฎ ๐˜€๐—ฐ๐—ผ๐—ฟ๐˜€๐—ฎ ๐˜€๐—ฒ๐˜๐˜๐—ถ๐—บ๐—ฎ๐—ป๐—ฎ ๐˜ƒ๐—ถ ๐—ฎ๐—ฏ๐—ฏ๐—ถ๐—ฎ๐—บ๐—ผ ๐—ฝ๐—ฟ๐—ฒ๐˜€๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฎ๐˜๐—ผ ๐—ถ ๐˜ƒ๐—ถ๐—น๐—น๐—ฎ๐—ด๐—ด๐—ถ ๐—ฏ๐—ฎ๐—ถ๐—ฎ ๐—ฑ๐—ฒ๐—น๐—น๐—ฎ ๐—ณ๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ฐ๐—ถ๐˜๐—ฎฬ€ ๐—ฒ ๐—ฝ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฐ๐—ผ ๐—ฑ๐—ฒ๐—น ๐˜€๐—ผ๐—ฟ๐—ฟ๐—ถ๐˜€๐—ผ ๐—ฎ๐—น๐—น๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ถ๐˜๐—ถ ๐—ป๐—ฒ๐—ถ ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฝ๐—ฎ๐—ฟ๐˜๐—ถ ๐—ฝ๐—ฒ๐—ฑ๐—ถ๐—ฎ๐˜๐—ฟ๐—ถ๐—ฐ๐—ถ ๐—ฑ๐—ฒ๐—น๐—น’๐—ฎ๐˜‡๐—ถ๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐—ฎ ๐—ผ๐˜€๐—ฝ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฎ๐—น๐—ถ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฎ ๐˜‚๐—ป๐—ถ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐—ถ๐˜๐—ฎ๐—ฟ๐—ถ๐—ฎ ๐—ฅ๐—ฒ๐—ป๐—ฎ๐˜๐—ผ ๐—ฑ๐˜‚๐—น๐—ฏ๐—ฒ๐—ฐ๐—ฐ๐—ผ ๐—ผ๐—ด๐—ด๐—ถ ๐˜ƒ๐—ถ ๐—ฝ๐—ฟ๐—ฒ๐˜€๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ถ๐—ฎ๐—บ๐—ผ ๐˜‚๐—ป๐—ฎ ๐—ณ๐—ฎ๐—ป๐˜๐—ฎ๐˜€๐˜๐—ถ๐—ฐ๐—ฎ ๐—ฎ๐—ป๐—ถ๐—บ๐—ฎ๐˜๐—ฟ๐—ถ๐—ฐ๐—ฒ ๐—ฑ๐—ถ ๐˜‚๐—ป๐—ผ ๐—ฑ๐—ฒ๐—ถ ๐—ฑ๐˜‚๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ถ๐—น๐—น๐—ฎ๐—ด๐—ด๐—ถ:๐—Ÿ๐—ฎ ๐—ฑ๐—ผ๐˜๐˜.๐˜€๐˜€๐—ฎ ๐—ถ๐—น๐—ฒ๐—ป๐—ถ๐—ฎ ๐—ฆ๐—ฎ๐—ฏ๐—ฎ๐˜๐—ผ.๐Ÿ’›

Condividi